Twilight - new moon


Transformers svårslagen. dock har den sina brister.



Transformers - Revenge of the fallen kommer nog bli svårpetad från sommartoppen. Med underbart bra skådespelare storslagna action scener, Robotar som bankar skiten ur varandra och militärer som använder "firepower" vi aldrig skådat.


Transformers Revenge of the fallen 
Är snäppet mer underhållande än sin föregångare. Dock har  Michael Bay verkligen tabbat sig med två av sina robotar. Han har nämligen skapat två robotar som är ungefär motsvarigheten till jar-jar binks (star wars) och inte nog med att två lite för "komiska" robotar så ska dom även vara "gangsters" som då kan tas på flera dåliga sätt.
Tycker Michael kunde hålla den komiska biten till Sam Witwickys föräldrar Ron Witwicky - Kevin Dunn & Judy Witwicky - Julie White. som gjorde den komiska biten helt utmärkt!!

Och Megan Foxs roll kan nog diskuteras. för hennes roll har övergått från en actionbrud till en playboybrud som mekar med motorcyklar i kortkort shorts böjandes över den på ett playmate sätt. Och jag undrar hur många gånger hon ropar - "Sam!" i samma tråkiga stämma, Säkerligen runt 300 gånger.
Och den heta bruden som kastar sig över Sam Witwicky som egentligen är en robot? har inte Terminator redan gått på bio?
Ne där har
Michael Bay verkligen tagit sig lite vatten över huvudet.

Men trots dessa små misstag är filmen fortfarande en riktig succé. för vem gillar inte stora robotar som sliter loss armar och ben på varandra? Jag skulle nog tro att denna film är riktad till barn & ungdomar, och att de vuxna som ser denna film inte är lika imponerade. möjligtvis kanske uppjagade efter att ha sett Megan Foxs guppande bröst i slowmotion 22 gånger på två timmar.

En skådespelare i filmen som verkligen jobbat sig upp till den absoluta toppen är Shia LaBeouf som verkligen skiner på duken. En otrolig skådespelare med många glänsande år framför sig. Han visar verkligen sina skådespelartalanger i filmen och enligt mig är han nog en av de vassaste skådespelare just nu.





Filmen får: 7.5 /10

MR.DICE & MR.NICE

2012 - Find out the truth...if you dare.

Filmen 2012 har nog tagit sig vatten över huvudent. rent bokstavligt.
Den nya trailern till 2012 har nu släppts och mina första tankar efter den är - Javisst skön effekter. men allt annat? Effekter kan inte göra en film bra. Bättre möjligtvis.


Som jag sa har Roland Emmerich inte snålat på specialeffekterna och genom trailern så ser dom faktist riktigt storslagna ut.
men det är något med filmen som inte verkar rätt. jag brukar gilla den här sortens filmer men just den här har något lurt över sig.
kan det var staben av halvtaskiga skådespelare? eller kankse att det inte är den första globala katastrofilmen som kommer?
jag vet inte men någoting är det.
några av skådespelarna som medverkar i filmen:
John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet,
Oliver Platt &
Danny Glover.
Vi får vänta och se. för helt klart skall denna film ses men är ytterst tveksam att den går till filmhistoria.

Trailer: http://movies.yahoo.com/movie/1810045661/video/14045555/20090618/179/14045555-100-flash-s.87698655-,14045555-100-wmv-s.87698639-,14045555-300-flash-s.87698656-,14045555-700-flash-s.87698657-,14045555-1000-flash-s.87698659-,14045555-300-wmv-s.87698643-,14045555-700-wmv-s.87698652-,14045555-1000-wmv-s.87698654-,14045558-6800-qtv-s.87698663-,14045558-10300-qtv-s.87698665-,14045558-2700-qtv-s.87698661-

/Mr.Dice

Transformers Preview

http://www.scifimoviepage.com/upcoming/previews/transformers2.html

"The battle for Earth has ended but the battle for the universe has just begun. After returning to Cybertron, Starscream assumes command of the Decepticons, and has decided to return to Earth with force. The Autobots believing that peace was possible finds out that Megatron's dead body has been stolen from the US Military by Skorpinox and revives him using his own spark. Now Megatron is back seeking revenge and with Starscream and more Decepticon reinforcements on the way, the Autobots with reinforcements of their own, may have more to deal with then meets the eye."

Även Michael Bay har kommenterat filmen “The new robots are really really unique and there are a lot of them this time,”.

På fredag kommer en recension på filmen.


Harry Potter är tillbaka i en ny storfilm

   

Till helgen kommer jag publicera all härlig fakta och information om Harry Potter and the Half Blood Prince.
Biopremiär: 15 juli 2009


Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig ?halvblodsprinsen?. Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

David Yates återvänder som regissör i denna film och vi får även se Daniel Radcliff, Emma Watson och Rupert Grint i rollerna som Harry, Hermione och Ron.

Taget från: http://www.moviezine.se/film/harrypotter6

Veckans Filmtips

Det första filmtipset jag kommer med är Wallander - Skulden. En ny film från böckerna Wallander. Och med Krister Henriksson i huvudrollen, Krister gör sig bättre och bättre för varje Wallander han medverkar i. ett stort + till honom.

info: Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sin förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt mer fruktansvärda och komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.
Betyg: 5/10

Nästa filmtips är: The Unborn. En ganska hyffsad skräckfilm med tveksamma skådespelare som: Odette Yustman, Gary Oldman,Meagan Good  & Cam Gigandet. Filmen sätter nog skräck i de flesta människor. som scenen när den äldre dementa mannen på ålderdomshemmet släpar sig upp för trappen. Helt klart en sevärd film för folk som vill bli skrämda.
Betyg: 3,5/10

The knowing



Knowing. Filmen lämnar nästan som ett tomt spår efter sig.
En välutvecklad Sci-Fi Thriller som sätter djupa spår i tittarna skulle jag vilja påstå.
Filmen handlar om hur en ung flicka 1959 fyllde ett papper med otaligt många siffror och sen lämnar det i en tidskapsel som 50år senare skall öppnas av elever på samma skola.
Året är 2009 och John Koestler (Nicolas Cage) har en son Caleb Koestler Chandler Canterbury som nu av en "slump" går på samma skola som flickan gjorde. Caleb får nu självklart brevet som flickan skrev, detta leder till att John senare lägger vantarna på pappret och lyckas nu ganska turligt "knäcka koden" i det. Det visar sig att Den unga flickan har skrivit ner dag,datum & position för alla stora olyckor som skett under de senaste 50 åren. Och detta leder till en lång och dramatisk jakt för att förhindra att nya olyckor skall ske. Filmen har en väldigt djup mening (som dom flesta katastrofilmer nu för tiden) och många nervkittlande scener. Jag rekomenderar denna film stark till alla er Sci-Fi älskare.

Med sin nya skapelseteori så sopar Knowing banan mot sina motfilmer och Nicolas Cage gör en riktigt bra roll i denna film. Det som är lite negativt är själva teorin om hur världen ska gå under och sen återskapas. Det visas ju i ett tusental filmer till så just det är inte nytt och nyskapande. Men bra skådespelare och en bra story gör denna film till enligt min mening, Mästerverk!
Filmen får:
7 /10

Mr.Dice

Knowing is Everything...

Kvällen till ära så skall The knowing ses med Nicolas Cage i huvudrollen.
Knowing är en riktig blandfilm men dess huvud genre är Sci-Fi, Action & Thriller. På Imdb har den fått 6,7 som betyg och det är väll ett klart godkännt betyg, och imdb är inte kända för att slänga ut höga betyg.
Jag har ganska stora förväntningar på filmen eftersom Mystik Sci-Fi är filmer som berör mig och triggar mig lite.

Och det var ett ganska bra tag sen jag såg en bra Sci-Fi. senast var nog "Contact" med jodie foster som verkligen var en djup film som lämnar efter mängder av tankar om annat liv i universum.

Trailer finns här: http://www.youtube.com/watch?v=ikJ3t_tZf-E

/ Mr.Dice


Revenge is coming


Sommarens kanske mest efterlängtade film.  Transformers Revenge of the Fallen. Och det finns inga tvivel om att den kommer vara lika actionpackad och fullmatad som dess föregångare.     Men trots detta kan man ju föreställa sig att den kan bli sämre än väntat. för uppföljare brukar ha den effekten på oss filmälskare.     vi återser skådespelare som Shia LaBeouf som den unge Sam Witwicky   Megan Fox som Mikaela Banes och andra som: Josh Duhamel,Tyrese Gibson & John Turturro.    Vi får hoppas på det bästa men jag själv är ruskigt taggad och laddad inför denna rulle. (Kommer en filmrecension på den senare)    Transformers Revenge of the Fallen kommer på bio den 24/6 dvs nu på onsdag.    /Mr.Dice



Sommarens kanske mest efterlängtade film.  Transformers Revenge of the Fallen. Och det finns inga tvivel om att den kommer vara lika actionpackad och fullmatad som dess föregångare.    
Men trots detta kan man ju föreställa sig att den kan bli sämre än väntat. för uppföljare brukar ha den effekten på oss filmälskare.    
vi återser skådespelare som Shia LaBeouf som den unge Sam Witwicky   Megan Fox som Mikaela Banes och andra som: Josh Duhamel,Tyrese Gibson & John Turturro. 
Vi får hoppas på det bästa men jag själv är ruskigt taggad och laddad inför denna rulle.

(Kommer en filmrecension på den senare)  


 Transformers Revenge of the Fallen kommer på bio den 24/6 dvs nu på onsdag.  


http://www.youtube.com/watch?v=z_Veo0G2qfY&feature=channel (Trailer)

/ Mr.Dice

MovieZone här för att stanna

Välkommna till MovieZone. stället där ni kan ta reda på information om filmer och även skådespelare som medverkar i filmer/serier. Varje vecka kommer veckans film att utses och även veckans skådespelare/skådespelerska. Även massa smått & gott. Ni kan vänta er en riktigt actionpackad blogg som tar upp det mest relevanta i filmvärlden.

RSS 2.0