Revenge is coming


Sommarens kanske mest efterlängtade film.  Transformers Revenge of the Fallen. Och det finns inga tvivel om att den kommer vara lika actionpackad och fullmatad som dess föregångare.     Men trots detta kan man ju föreställa sig att den kan bli sämre än väntat. för uppföljare brukar ha den effekten på oss filmälskare.     vi återser skådespelare som Shia LaBeouf som den unge Sam Witwicky   Megan Fox som Mikaela Banes och andra som: Josh Duhamel,Tyrese Gibson & John Turturro.    Vi får hoppas på det bästa men jag själv är ruskigt taggad och laddad inför denna rulle. (Kommer en filmrecension på den senare)    Transformers Revenge of the Fallen kommer på bio den 24/6 dvs nu på onsdag.    /Mr.Dice



Sommarens kanske mest efterlängtade film.  Transformers Revenge of the Fallen. Och det finns inga tvivel om att den kommer vara lika actionpackad och fullmatad som dess föregångare.    
Men trots detta kan man ju föreställa sig att den kan bli sämre än väntat. för uppföljare brukar ha den effekten på oss filmälskare.    
vi återser skådespelare som Shia LaBeouf som den unge Sam Witwicky   Megan Fox som Mikaela Banes och andra som: Josh Duhamel,Tyrese Gibson & John Turturro. 
Vi får hoppas på det bästa men jag själv är ruskigt taggad och laddad inför denna rulle.

(Kommer en filmrecension på den senare)  


 Transformers Revenge of the Fallen kommer på bio den 24/6 dvs nu på onsdag.  


http://www.youtube.com/watch?v=z_Veo0G2qfY&feature=channel (Trailer)

/ Mr.Dice

Kommentarer
Postat av: Anonym

Soft blogg! håll den seriös så blir den nog bra.

2009-06-22 @ 17:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0